Huur de batterij voor een vast maandbedrag

Huur de batterij voor een vast maandbedrag

Wanneer je een batterij huurt via Joulz kun je investeringsvrij gebruikmaken van energieopslag. Wanneer je huurt wordt je geheel ontzorgt. We regelen de engineering, levering en installatie voor je. En als de batterij is geplaatst zorgen we voor veilig onderhoud en beheer. Alle kosten worden verwerkt in een vast huurtarief per maand. We maken ook duidelijke afspraken over de performance van de batterij en beschikbaarheid van de installatie

En wil je na het aflopen van de huurtermijn een andere batterij? Dan kijken we samen wat voor jou op dat moment de beste oplossing is, met de techniek die dan voorhanden is. Zo profiteer je van technologische vooruitgang en een eventueel lagere prijs voor een batterij.

Met Battery as a Service betaal je naar gebruik

Met Battery as a Service betaal je naar gebruik

Heb je liever Battery as a Service? Dan kies je voor huren, maar dan net even anders. Je betaalt namelijk geen vast bedrag per maand, maar je betaal naar gebruik. Voor de rest is de dienstverlening hetzelfde als bij huur. Jouw kosten kunnen we bijvoorbeeld baseren op het aantal laadcycli die je gebruikt. Vooraf spreken we een bandbreedte voor gebruik met je af, zodat je gegarandeerd gebruik kan maken van deze capaciteit. Handig wanneer je maar een deel van de batterij nodig hebt. Het restant van de batterijcapaciteit kunnen we dan voor andere functies gebruiken. Zoals bijvoorbeeld voor de energiemarkt.

Ik wil meer informatie
Batterij als extra inkomstenbron

Batterij als extra inkomstenbron

De batterij kent verschillende toepassingen. Eén daarvan is het handelen met energie op de energiemarkt. Doordat een batterij in staat is om energie vast te houden, kun je zelf bepalen wanneer je energie inkoopt (liefst als de prijs laag is). Of wanneer je jouw zelfopgewekte energie verkoopt. Uiteraard als de prijs hoog is. Door dit spel heb je een extra inkomstenbron voor jouw batterij. En nee, je hoeft niet zelf aan de knoppen te zitten. Samen met onze partners regelen wij ‘de hele handel’ voor je.